Samen op Expeditie


Er zijn wanneer het lastig wordt

Iedereen die zich verantwoordelijk voelt voor een grote verandering, kijkt op momenten in vertwijfeling om zich heen. Alles lijkt in beweging, mensen reageren op de veranderingen, het is onrustig en veel onderwerpen hebben je volle aandacht nodig.
Dan heb je een maatje nodig om je ideeën te ventileren, om je energie te versterken en om te reflecteren. Die zaken voor je oppakt wanneer de druk hoog is. Een maatje dat spiegelt, meedenkt en je helpt de lastige momenten in veranderprocessen te overwinnen. Dat maatje, dat zijn wij!


Samen de transitie in gang zetten

Een transitie vraagt om lange adem en uithoudingsvermogen. De eerste stap is het moeilijkst: onderkennen en loskomen van de huidige realiteit. Dit is de fase waarin wij de gids zijn om de transitie in gang te zetten. We helpen de eerste resultaten neer te zetten. Ervaring leert dat het effect van onze ondersteuning je in de vervolgfases van de transitie verder gaat helpen:

  • Positief veranderen: betrokkenen zijn in staat om belemmerende denkbeelden, overtuigingen en werkwijzen los te laten, zodat ze vanuit een positieve insteek willen werken aan een mooie toekomst

  • Mensen verbinden: vanuit een vernieuwde samenwerking blijken oplossingen mogelijk die tot voor kort ongedacht waren

  • Zelf oplossen: een nieuwe groep koplopers is opgestaan die vol energie de verantwoordelijkheid neemt om de transitie tot een succes te laten groeien

Investering

€ 1.150,- excl. BTW per dag