Wij zijn MCH Consultancy

Wij helpen bedrijven in de verzekeringssector met hun transitie naar meer klantgerichtheid. Wij verbinden de kracht en het talent van mensen om met elkaar te werken aan een mooie toekomst. Wij geloven dat als je mensen vanuit kracht en talent in de juiste context bij elkaar brengt, er oplossingen ontstaan voor ogenschijnlijk hardnekkige en onoplosbare vraagstukken.

Waarom we bestaan

In 2010 zijn wij met MCH consultancy begonnen vanuit onze kernbelofte: Make Change Happen. 

Voor onze opdrachtgevers zijn we de Expeditie Gids in het veranderende landschap van de verzekeringssector. Wij bereiden onze opdrachtgevers voor op de transitiereis die ze gaan maken en helpen het eerste deel van de reis goed op weg te komen. Door duiding te geven, door te doen en door er te zijn wanneer het lastig is. Onze opdrachtgevers en de mensen met wie wij werken, waarderen ons vanwege het blijvende effect van onze manier van werken. 

Ons werk is gebaseerd op een onderbouwde visie over de toekomst van de verzekeringssector, klantgerichte dienstverlening en transitiemanagement. We zijn onderdeel van internationale netwerken op deze gebieden en hebben direct toegang tot de laatste ontwikkelingen en inzichten. Wij maken onze belofte ook voor onszelf waar. Wij dagen onszelf continu uit en gaan graag een stap verder dan wat voor ons bekend terrein is. Deze basishouding zorgt ervoor dat wij
. . . vanuit ervaring en zelfreflectie begrijpen wat ingrijpende veranderingen met je doen en wat er nodig is om anderen te kunnen begeleiden in ingrijpende veranderingen. Dit kunnen wij omdat we het lef hebben om te groeien, durven los te laten en de confrontatie met onszelf te zoeken om als individu een stap te maken.
. . . intrinsiek geloven in de kracht en talent van mensen en willen altijd het goede in mensen zien.
. . . er zijn om het verschil te maken. Dat doen we door onszelf te laten zien. In onze kracht, in onze passie. Vanuit zuivere drijfveren en met een duidelijk eigen ‘waarom’ we de dingen doen die we doen.
. . . een duidelijke visie hebben over hoe we naar de wereld kijken en hoe we aan de toekomst van de wereld bijdragen.”

De mensen van MCH Consultancy

Björn Bierhaalder

Vormgever van veranderingen

Ondersteunt de verzekeringssector met de transitie naar meer klantgerichtheid. Inspireert mensen om zich betrokken te voelen bij organisatieverandering. Björn maakt bespreekbaar wat onbespreekbaar is, stelt conventies ter discussie en brengt de energie bij elkaar om duurzaam te veranderen. 

T +31 6 201 260 38
bjorn.bierhaalder@mch-consultancy.nl


Richard Cramer

Energieke motivator

Brengt mensen bij elkaar, brengt complexiteit terug tot de essentie en weet plezier in het werk van mensen te brengen. Richard voelt zich als een vis in het water in complexe programma’s. Hoe groter het belangenveld, hoe meer afhankelijkheden, hoe taaier het proces, des te beter Richard in zijn kracht komt. Voor velen de rots in de branding.

T +31 6 208 388 00
richard.cramer@mch-consultancy.nl

Neem contact met ons op

Bericht
Stuur een bericht

Adres

MCH Consultancy B.V. 
A. Oomenstraat 51
4847 DJ Teteringen

BTW-nr : 8502.67.262B01
KVK-nr : 51406527