Nieuws

Een nieuwe dimensie aan Make Change Happen: Ethische dilemma’s

mei 17, 2018

Op 14 juni organiseert het New Financial Forum een training over Duivelse Dilemma’s met Tamara Ronteltap. En Willem Vreeswijk heeft Björn gevraagd om een inleidend verhaal te vertellen over zijn ervaringen sinds 2000 in de verzekeringssector.
Make Change Happen vaak is terug te brengen tot de keuzes die we als individu maken. En juist in die keuzes zitten de Duivels Dilemma’s waar we een antwoord op proberen te vinden.  Meer weten of meedoen aan de training? Meld je aan op de site van het Forum.

In de vakpers: Ver voorbij de standaardoplossing

mrt 28, 2018
Voor het thema ‘Ken je vak’ van Vakblad VVP schrijft Björn dit jaar een serie columns over het thema ‘De Omslag’. In deze editie geeft Björn 4 concrete tips over de kunst voor financieel adviseurs om klantgericht te blijven. Lees verder.

In de vakpers: Klantgericht zijn, hoe doe je dat eigenlijk?

mrt 13, 2018
Samen met Adviesbureau Fred de Jong en SparklingCRM staan we in de nieuwste editie van Vakblad VVP met een artikel over hoe je klantgericht kunt zijn als financieel advieskantoor. Lees verder.

In de vakpers: Mensen helpen maakt het vak mooi

feb 19, 2018

Voor het thema ‘Ken je vak’ van Vakblad VVP schrijft Björn dit jaar een serie columns over het thema ‘De Omslag’. In deze editie staat Björn stil bij de essentie van het verzekeringsvak: mensen helpen met ingewikkelde vraagstukken.

Björn spreker op internationaal congres

sep 13, 2017

Björn is op 16 november spreker op het internationale Life Insurance & Pensions Conference dat wordt gehouden in Amsterdam. Meer weten over het congres? Kijk dan op de website van het congres.

Seminar voor startende intermediairs

aug 21, 2017

Op 21 september is Björn één van de sprekers tijdens het Seminar voor startende intermediairs. Het seminar is georganiseerd door SparklingCRM in samenwerking met Adviesbureau Fred de Jong. Aanmelden voor het seminar kan op de site van SparklingCRM.

De superpowers van Serious Play

jun 8, 2017
In het New Financial Magazine van juni 2017 staat een verslag van de sessie met LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek en materialen voor het New Financial Forum.

3 tips om relevant te blijven voor je klanten

mei 17, 2017

De afgelopen periode heb ik verschillende gesprekken en discussies gehad over hoe je als bedrijf in de verzekeringssector meerwaarde kunt hebben voor je klanten. Een mooie aanleiding voor dit blog waarin ik 3 tips geef om je op weg te helpen in de zoektocht naar meerwaarde.

Lees verder

In Vakblad VVP: Denken met je handen

mei 10, 2017
In het vakblad VVP van mei staat een mooi verslag van een bijeenkomst die Björn samen met Wiro Kuipers (Zin in de Zaak) heeft begeleid bij het New Financial Forum.

Denken met je handen – LEGO® SERIOUS PLAY® bij het New Financial Forum

apr 2, 2017

Op 29 maart heeft Björn samen met Wiro Kuipers van Zin in de Zaak een LSP-sessie begeleid bij het New Financial Forum. De hoofdvraag was: Wat is er voor nodig om met vernieuwende ideeën concreet aan de slag te gaan? 

Het verslag van de sessie is o.a. te vinden op VVP Online.